bordspellen

Bordspellen zijn ontzettend leuk maar soms kun je die niet met 2 personen spelen. Toch wil je, als je samen bent, wel gewoon een leuk spel kunnen spelen. Daarom hier een top 5 met de leukste bordspellen die je met zijn 2e kunt spelen.

Op nummer 1 staat Claim

Een strategisch slagenspel vol met goblins, dwergen, koningen en ridders. Het doel is om 5 verschillende facties te winnen om zo de nieuwe koning te kunnen worden. Een potje duurt ongeveer 25 minuten en je zal er niet snel op uitgekeken zijn doordat er 6 uitbreidingen zijn.

Op nummer 2 staat Jaipur

Een spel waar je gaat handelen. Je verzamelt en verkoopt goederen op de markt in ruil voor roepies. Hoe slimmer je handelt en speelt, hoe rijker je wordt. Iedere speler begint met 5 kaarten en de markt wordt ook gevormd met 5 kaarten. Je mag per beurt 2 handelingen uitvoeren waar je goederen- of kamelenkaarten kunt pakken. Pak jij de winst in dit spel?

Op nummer 3 staat Lost Cities

Waar je op zoek gaat naar de 5 verloren steden. Kom je dichter bij het doel? Dan pak je steeds meer punten. Het voordeel van dit bordspel is dat je het 2 personen maar ook met meerdere kunt spelen. Tijdens het spel wordt je geleid door woestijnen, jungles, lavavelden, rotsen en water. Een echt avontuur!

Op nummer 4 staat Codenames Duet

Een snel detectiespel met woorden. Door middel van een aanwijzing van maar 1 woord moet je alle spionnen vinden voordat het te laat is. Hierbij is het zaak dat je de huurmoordenaars ontwijkt. Het spel is met een kwartiertje uitgespeeld en het bestaat uit 25 kaarten. De kaarten kunnen woorden als ‘lucifer’ of ‘minister’ bevatten. Met de sleutelkaart moet je gaan raden wie de spion is.

De leukste bordspellen kopen

Alle bordspellen voor 2 en meer personen zijn te vinden op deze webshop. De spellen zorgen voor een leuke avond voor plezier en de spellen zijn perfect te gebruiken voor een gamenight met vrienden. Een breed assortiment aan de leukste spellen kun je online bestellen. Je raakt niet meer uitgespeeld!