Als je binnenkort een babyshower hebt wil je natuurlijk aankomen met een leuk maar ook origineel kraamcadeau. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor je wellicht de bomen door het bos niet meer ziet. Wat zijn de leukste gepersonaliseerd kraamcadeaus? We hebben de leukste kraamcadeaus voor je op een rij gezet.

Luiertaart

Luiertaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Voor zowel jongens- als meisjes maar ook voor tweelingen. Kies bijvoorbeeld voor een stoere luiertaart in de vorm van een scooter, een formule-1 racewagen of een vliegtuig. Een echte jongens luiertaart is natuurlijk met voetbal als thema terwijl een prinsessenkasteel luiertaart echt iets voor meisjes is. Je kunt er voor kiezen om een luiertaart zelf te maken of er één te kopen.

Slabbers met grappige teksten

Iedere baby maakt natuurlijk gebruik van slabbetjes en daarom is dat ook een perfecte kraamcadeau. En hoe leuk is het als je een slabbetje hebt met een grappige tekst erop? Enkele voorbeelden zijn onder andere: ‘sssst! papa en ik kijken voetbal’, ‘als papa en amma nee zeggen, vraag ik het aan oma’ of ‘poepie monster’. Het is bij sommige winkels ook mogelijk om je eigen tekst te laten drukken.

Speelgoed van hout

Vrijwel ieder kind speelt graag met houten speelgoed. Het is geschikt voor alle leeftijden en je hebt voldoende keus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een stapelaar van hout, of houten muziekinstrumenten? Houten auto’s maar ook  houten kubus vormen is een uitstekend idee.

Babykleding

Het is misschien een beetje cliché maar babykleding is altijd goed! Doordat ze zo snel groeien zullen de ouders maar al te blij zijn met alle kleding die ze krijgen. Shop de meest schattigste jurkje of neem een stoere outfit mee. Wat dacht je van een feestelijke overhemd of een gave jeans? Je kan van alles kopen. Van shirts tot truien en van sokken tot rompers. Het is ook helemaal niet erg als je kleding koopt in een grotere maat.

Kleerhangers met naam

Als je echt uniek wilt zijn met je kraamcadeau kun je kleerhangers kopen met de naam van het kindje. Met dit cadeau ga je absoluut indruk maken. Kleerhangers met naam zijn verkrijgbaar bij verschillende winkels. De kans is groot dat de kleerhanger ook in de toekomst wordt gebruikt, bijvoorbeeld om het eerste pakje aan op te hangen. Zo hebben de toekomstige ouders een prachtige herinnering. De naam moet dan uiteraard al wel bekend zijn, anders is het geen optie.

Gepersonaliseerde kinderboeken

Een ander cadeau waar de ouders maar ook het kindje gegarandeerd blij mee gaan zijn is een gepersonaliseerde boek. Er zijn verschillende boeken met ieder zijn eigen verhaal waar je de naam van de baby in kunt laten zetten. Zo lijkt het alsof het verhaal daadwerkelijk over hun kind gaat. Hoe leuk is dat?