Het is ieder jaar weer een hele klus om cadeautjes te verzinnen voor de feestdagen. Toch wil je jouw dierbaren wel iets speciaals cadeau doen. Vooral voor het mannelijke gezelschap is dit best lastig. De woorden “ik hoef niks” of ‘ik weet niks’ worden veelvuldig genoemd. Kan jij je hier nu al zorgen over maken en heb je geen idee wat je dit jaar weer moet verzinnen? Dan helpen we je graag een beetje op weg. De volgende cadeautips voor mannen tijdens de feestdagen doen het eigenlijk altijd goed. Zo heb je altijd een back-up mocht je echt geen idee hebben. 

Cadeaus voor mannen met een baard 

Heeft de ontvanger in kwestie een baard? Dan doet hij er vast alles aan om deze op de juiste manier te onderhouden. Dat kost echter wel veel werk en moeite. Daarom zal hij er vast geen problemen mee hebben als je hem een cadeau doet waardoor het onderhoud makkelijker wordt. Met de beste tondeuse creëer je bijvoorbeeld een uitstekende basis voor zijn verzorgingsritueel. Hiermee kan hij zijn baard niet alleen op de juiste manier blijven trimmen, maar ook nog eens ongelooflijk veel tijd besparen. 

Ben je op zoek naar een kleiner cadeau? Dan is er natuurlijk ook nog genoeg mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan lekkere baardolie of shampoo. Dit zijn heerlijke verzorgingsproducten die hij vast weet te waarderen. Ontdek aan de hand van enkele baardtips wat echt onmisbare producten zijn en stel een eigen verzorgingspakket samen. Dat valt gegarandeerd in de smaak. 

Loungekleding 

De winter is natuurlijk het ideale seizoen om lekker op de bank weg te kruipen met wat lekkers en een goede film. De meeste mannen zullen dit ook wel beamen. En nee, dat doe je niet in een polo of overhemd. Daar wil je lekkere loungekleding voor gebruiken. Hoe leuk is het dan om hem dit cadeau te doen? Denk aan een heerlijke joggingbroek of (de hit van dit moment) een zogenaamde snuddie. Dit is een oversized hoodie die bijna als een jurk over je heen valt. Het is alsof je jezelf geheel in een fleecekleed kunt wikkelen. Ook ideaal om de temperaturen in huis laag te houden, want de trui geeft al warmte genoeg. Handig wanneer je ook met een koukleum energie wil besparen. Die verwarming hoeft voortaan niet zo hoog meer. 

Lekker luchtje 

Parfum klinkt misschien een beetje afgezaagd, maar het is wel een eeuwenoude favoriet bij zowel mannen als vrouwen. Vind je het lastig om parfum voor iemand anders te kopen? Bekijk dan welk parfum hij nu al gebruikt en kies voor een soort in dezelfde familie. Het leuke van parfum is dat dit vaak iets is wat je jezelf minder snel cadeau doet. Maar waar je wel van geniet om te dragen. Als je een parfum cadeau doet, toon je hem hoe waardevol hij is. 

De nieuwste games 

Is hij een absolute gamer? Dan zijn de feestdagen het perfecte moment om uit te pakken. Zo rond november komen de meeste nieuwe games uit. Doe hier je voordeel mee. Zijn favoriete game zal absoluut in de smaak vallen. Hier scoor je altijd punten mee.